Inchirieri auto pe termen lung

VRB RENT iti pune la dispozitie serviciul de închirieri auto pe termen lung, acesta fiind o solutie excelenta in special pentru companii, deoarece cuprinde achizitionarea, administrarea, intretinerea si finantarea automobilelor pe care acestea le vor avea în folosinta.

Alegand inchirierea pe termen lung, nu numai ca vei scapa de grija mentenantei masinilor, dar vei avea întotdeauna o persoana de contact la care sa apelezi in cazul oricarei probleme legata de masini.

Exista numeroase avantaje ale acestui tip de serviciu, printre care:

Eficienta: administrarea flotei, responsabilitatile fiscale, dar și restul activitatilor de mentenanta vor fi preluate de către un agent VRB TEAM, astfel ca nu va trebui sa va ocupati personal de nici un astfel de detaliu. Compania noastra ofera asistenta privind dosarele de dauna, inlocuirea autoturismului în caz de avarie, si suport tehnic complet, astfel incat nu veti mai pierde timp si bani cu aceste sarcini.

Avantaje fiscale: apeland la serviciul rent-a-car pe termen lung nu veti mai avea grija amortizsrii liniare a creditului sau leasingului financiar, deoarece chiria/rata lunară în cazul inchirierii unui automobil va fi deductabila integral la momentul inregistrarii, acesta fiind un avantaj semnificativ, avand in vedere legislatia fiscala care limiteaza deductibilitatea cheltuielilor în ceea ce priveste flota.

Deductibilitate fiscală integrala: TVA reprezentând 24% din pretul de închiriere este integral deductibil. În plus, cheltuiala reprezentată de închirierea masinii pe termen lung, diminueaza valoarea impozitului pe profit. În acest fel, capacitatea de finantare a firmei dumneavoastră va creste considerabil, deoarece autovehiculele nu vor fi inregistrate în patrimoniu.

Avantaje financiare: achizitionarea unei mașini nu este niciodată un pas excelent, deoarece un automobil nou isi pierde 25% din valoare odată cu primii kilometri parcursi, valoarea sa fiind depreciata cu aproximativ 50% dupa primii trei ani de la achizitionare. Insa atunci cand alegi sa inchiriezi o mașina pe termen lung, nu este nevoie sa iti mai faci griji cu privire la valoarea de revanzare a unei masini, toate riscurile financiare (intretinerea, reparatiile etc) fiind preluate de catre noi, cash flow-ul dumneavoastra devenind mai simplu și mai previzibil!

De asemenea, tariful de inchiriere a masinii include toate taxele, RCA, CASCO, schimb de anvelope, înlocuirea masinii în caz de avariere, rovigneta, asistenta rutiera si mentenanta totala.